Search
Close this search box.

Samen zijn wij HomeComing Church Delft

Ons team

HomeComing Church

Ons Team

Wij geloven in priesterschap van alle gelovigen. Iedereen is geroepen om een leider te zijn; man en vrouw.

We stellen het team achter HomeComing Church graag aan je voor.

Team

HomeComing Church Delft

Leon & Mylène Korevaar

Leon en Mylène hebben een hart voor de stad Delft. 10 jaar geleden startten zij midden in de historische binnenstad een eigen onderneming, een bakkerij met lunchroom. Op deze sfeervolle plek zijn zij met Pasen 2021 begonnen met samenkomsten aan de lange tafel  in hun lunchroom. 

Daniël, Joël en Justin

Dit zijn de kinderen van Leon & Mylène die volledig meedienen in de gemeente. Daniël leert voor onderwijzer en leidt de tienergroep. Joël heeft een talent voor koken en helpt graag bij het klaarmaken van de maaltijden. Justin dient bij het wassen van de handen en bemoedigt graag de mensen aan tafel. Zij vinden de samenkomsten aan tafel echt kerk zijn en vinden het fijn om als jongere/tiener uit te stappen in hun geloof.

Marco & Yolanda Stiefelhagen

De familie Stiefelhagen was het eerste gezin dat door God aan tafel werd toegevoegd. Ze zochten een gemeente waar zij zonder voorwaarden mee konden dienen en hun talenten konden inzetten en vonden hun plek in deze gemeente. Het hele gezin houdt van aanbidding en leidt de gemeente hier in.

Ruben & Bastiaan

Ruben en Bastiaan zijn de kinderen van Marco en Yolanda. Beide jongens zijn zeer muzikaal met een open houding. Ze denken graag enthousiast mee en vinden het fijn om te dienen in de gemeente.

Joël & Roos van Dijk

Dit jonge echtpaar heeft elkaar ontmoet aan de tafel van HomeComing church. Joël is bezig met afstuderen aan de Haagsche Hogeschool in Delft en Roos is in 2022 haar eigen onderneming (een bloemenwinkel) gestart in het centrum van Delft. Joël en Roos staan vol enthousiasme in het leven en zijn een voorbeeld in hoe zij God betrekken in elk onderdeel van hun leven en zien hoe God daar in voorziet.